tiistai 21. syyskuuta 2010

Teematiistai 29: Muodot

Teematiistai
Muodot

"Hedelmäiset muodot"

Klikkaa tästä lisää haastekuvia

11 kommenttia:

  1. Hedelmillä onkin monta erilaista muotoa, mutta suurin osa kivan pyöreitä ja pehmeitä sellaisia.

    VastaaPoista
  2. Kaarevia, karvaisia, karkeita, pehmoisia...
    terveellisiä maittavia muotoja.
    Tyylikäs kollaasi.

    VastaaPoista
  3. Herkullisia muotoja. Noista löytyykin jos minkälaista.

    VastaaPoista
  4. Muotoja on mutta eniten ihailen hyvin onnistunutta kuvausta!Missäs studiossa olet nämä ottanut kun on niin luonnollisen näköistä:)

    VastaaPoista
  5. Kiitos kaikille ihanista kommenteista!

    Tapsu
    Vai Studiossa...voi jukra!
    Kuvat olen räpsinyt perus helpolla digipokkarilla keittiön pöydältä, mutta yleensä räpsin kuvia paaaljon, joten joukossa sattuu ehkä olemaan joku selvempikin kuva! Mukavaa että pidit niistä!

    VastaaPoista
  6. Teematiistain kommenttilaatikossa on nyt joku niin tulikivenkatkuisella tuulella, että jos sinäkin voisit tästä eteenpäin käyttää postauksessasi nk. permalinkkiä, eli postauksen vakiosoitetta (ohjeita sen käytöstä löydät yleensä haasteblogien sivulaatikoista tai itse postauksesta), kun linkität näitä kuviasi haasteblogeihin, niin tämän anonyymin kirjoittajankaan ei tarvitsisi menettää yöuniaan! :)

    Kiitos sinulle ja mukavaa, että olet ylläpitämissäni haasteissa mukana! :)

    VastaaPoista
  7. Voi kauhistus! Mitä ihmettä minä nyt oon tehny?
    Olen ihan ohjeitten mukaan yrittänyt toimia, mutta ilmeisesti olen jotain taas ymmärtänyt väärin?? Voisiko joku vielä kertoa tarkemmin mitä minun oikein pitää tehdä ettei kukaan yöuniaan menettäisi! Anteeksi kaikille, ei todellakaan ole tarkoitukseni tehdä mitään väärin!

    VastaaPoista
  8. Kätevä tapa laittaa oikea linkki on kopioida sen postauksen otsikon osoite, joka haastetta varten on tehty. Esim. tästä osallistumiskuvastasi kopioit tuon "Teematiistai 29: muodot" otsikkosi taustalla olevan linkin ja liität sen url-kohtaan linkkilistalle. Voit kopioida osoitteen linkin joko otsikon päällä hiiren oikealla ja avautuvasta valikosta valitset vaihtoehdon, joka kopioi leikepöydälle otsikon ja liität sen sitten osoiteriville linkkiä laittaessasi tai klikkaat postauksesi otsikon osoitetta ja kun osoite ilmestyy selaimen osoiteriville, kopioit sen siitä siihen kohtaan minne nyt olet liittänyt pelkän blogisi juuriosoitteen. Huh! Olipa vaikeasti selitetty.

    Nuo ohjeet löytyvät myös teematiistain sivulaatikosta, jos siellä olisi selvemmin selitetty. Pelkkä blogisi url-osoite ei siis riitä, sillä sehän vie aina viimeksi tekemäsi postauksen kohtaan, ja silloin katsomaan tulleet joutuvat etsimään oikeaa postausta vanhemmista merkinnöistä.

    VastaaPoista
  9. Okei! No nyt taidan minäkin ymmärtää, kun sen minulle rautalangasta vääntää? Elikkä minä olen laittanut automaattisesti tämän blogin osoitteen siihen, enkä sitä haasteosoitetta kuten ("Teematiistai 29: muodot"). En ole ymmärtänyt tätä ollenkaan, että sen saa ihan erikseen klikattua?? Mulla on sen takia kaikki haastekuvat väärin laitettu tänne blogiin, voihan nenä! Noi termit kuten permalinkki, url ei sano mulle yhtään mitään, olen pahoillani! Olen itsekseni kylläkin ihmetellyt miksi muiden blogeissa avautuu suoraan kommentti sivu ja minulla ei, johtuu ilmeisesti juuri tästä minun väärästä linkityksestä. No, seuraavassa haasteessa toivottavasti kaikki tulee oikein, enkä tuota enää kenellekkään harmaita hiuksia!
    ISO KIITOS ylläpidolle ohjeista!

    VastaaPoista
  10. Muotoja löytyy moninaisia näistä etelän hedelmistäkin! : )

    VastaaPoista